Отговорност на всяка крачка!

Нашият дългогодишен опит в търговията с фармацевтични продукти ни помага ежедневно да отговаряме на специфичните нужди на всички наши клиенти, чрез намиране на индивидуални решения, адаптирани към техните конкретни изисквания и потребности. Ние влагаме своя опит и време, за да намерим търсените от клиентите ни качествени продукти от надеждни доставчици в целия свят. Поддържаме и изграждаме дългосрочни партньорства с широка мрежа от производители на лекарствени средства от Европейския съюз, с които да реализираме пълния потенциал на всеки пазар.

В зависимост от Вашите нужди, ние сме готови да осигурим персонално обслужване с пакет услуги, който може да включва:

  • Подготовка и изпълнение на поръчки;
  • Проучване и офериране;
  • Складиране и съхранение;
  • Опаковка и изпращане;
  • Застраховка и фактуриране;
  • Управление на клиенти;
  • Управление на транспорта.

Ние предоставяме изчерпателна информация на своите потенциални клиенти от Европа и целия свят като отговаряме на техните запитвания дори за дефицитни фармацевтични продукти.

Пълна и точна информация съпътстват всяка поръчка на всеки етап, за да може тя да бъде осъществена по най-прекия път и в най-кратък срок. Нашият екип ще се погрижи както за стоково-логистичните, така и за документалните и паричните процеси.

Всеки етап от нашите услуги подлежи на строг контрол в съответствие със Системата по качество. Ние съблюдаваме целия процес, за да осигурим сигурност и спокойствие, че Вашата поръчка ще бъде изпълнена качествено и в срок. Ценим Вашето време, както ценим Вашето доверие.

Съхранението на високото качество на предлаганите фармацевтични продукти е основна грижа за нас. Затова отделяме голямо внимание на опаковката, съхранението и логистиката на продуктите с цел гарантиране на тяхното съдържание и добър търговски вид.

В целият процес по изпълнение на всяка поръчка, съблюдаваме стриктна дисциплина по отношение на нормативните и финансовите отношения. Отговорно се ангажираме с всички документални процедури, които съпътстват доставката. Защото за нас коректността е най-важната опора за развитието на бизнеса.

Нашите клиенти получават качествени продукти с проверен произход в срок до 30 дни от датата на поръчка. Клиентът заплаща стойността на поръчката на конкурентни цени преди експедиция. А добавената стойност на нашата услуга е гарантирано отлично обслужване.

Действието е единствената крачка от мечтата до успеха. Благовест Белчев