Отговорност на всяка крачка!

ББ ФАРМ предлага индивидуално адаптирани услуги за производители и дистрибутори на  лекарствени средства и иновативни продукти в някои от държавите на бившия СССР (CIS countries), Близкия Изток, Далечния Изток, Африка и други държави в трети страни.

Нашите клиенти са дистрибутори и търговци на едро на лекарствени средства. Ние продаваме лекарства за аптеки и болници (с цена от 1 до 10 000 евро) с произход ЕС. Доставяме продукти за търгове, болници и компании, които се занимават с паралелен внос на лекарства.

Нашият екип ще се погрижи Вашите продукти да се реализират на нови перспективни пазари, извън Европейския съюз. В зависимост от Вашите нужди ние предлагаме персонално обслужване с пакет от следните услуги:

  • Маркетингово проучване на пазара;
  • Регистрация на продукти;
  • Разработване и налагане на пазара;
  • Дистрибуция на продукти;
  • Продажба в трети страни;
  • Логистика, транспорт, съхранение.

Над 10 годишния ни опит в бранша и широката мрежа от клиенти от целия свят, ни дава увереност, че можем успешно да позиционираме вашите продукти на нови пазари. Вашият успех е наша основна цел, затова осигуряваме надеждни маркетингови проучвания за потенциала на желания пазар. Самостоятелно или съвместно с Вас можем да разработим индивидуални стратегия и тактики за навлизане и налагане на Вашите продукти на съответния пазар.

Отговорно осигуряваме представителство на вашия интерес като поемаме цялата процедура по регистрация на иновативни продукти, лекарствени средства и медицински изделия на желаните от Вас пазари. Ангажираме се с логистика, транспорт и съхранение на Вашите продукти по начин, гарантиращ тяхното съхранение и добър търговски вид, в съотвтествие с нормативните изисквания и добрите пазарни практики. В зависимост от политиката Ви, можем да осигурим както само внос, така и дистрибуция на Вашите продукти на съответния пазар.

Нашите услуги се заплащат само, когато вие печелите с нашата помощ. Практиката ни показва, че проспериращи партньорства с производители и дистрибутори на лекарствени средства на нови пазари се изграждат с качествено обслужване, коректност и доверие в отношенията.

Действието е единствената крачка от мечтата до успеха. Благовест Белчев